Burger s halloumi syrom

Burger s halloumi syrom

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 50 min.
ingrediencie:

bio šalát Lollo Biondo
mladá cibuľka
300 g strapcových paradajok Aruba
cesnakové klíčky
mikrobylinky Herbology (podľa chuti)
2 Halloumi syry
4 burger žemle yeme
Teriyaki omáčka
majonéza Original Mayo Sauce Shop
bio pikantný kečup Rudolfs
arašidový olej (podľa potreby)

postup:

Syr halloumi nakrájajte na tenšie plátky a namarinujte aspoň na 30 min. v teriyaki omáčke. Šalát opláchnite vodou a odstreďte. Zmiešajte v miske 80 g majonézy s kečupom. Paradajky nakrájajte na kolieska a mladú cibuľku na dlhé pásiky.

Burger žemľu rozkrojte, vnútorné strany opečte asi 1 minútu na panvici a potrite majonézou s pikantným kečupom.

Na panvici s malým množstvom arašidového oleja opečte halloumi syr.

Na spodnú časť žemle dajte šalát, na ktorý uložte opečené plátky halloumi syra. Na syr poukladajte plátky nakrájaných paradajok, cibuľky, cesnakových klíčkov a iných mikrobyliniek podľa chuti.

Prikryte hornou časťou žemle a servírujte.

Yeme

Našou vášňou v YEME je nielen hľadať a vyberať pre vás tie najkvalitnejšie a najchutnejšie ingrediencie. Ale tiež ich používať a vychutnávať si. A tak vám prinášame naše vlastné recepty, ktoré sú gastrozážitkom v celom svojom prevedení. Od kvalitného zloženia, výberu až po ich prípravu, pretože na tomto celom to stojí.

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(