Kulinárod

Kulinárod

Kulinárod
Recept od Silvie Horeckej

Vianočná rybacia polievka

Recept pre 6 - 8 osôb
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 3 hod.

Vypitvané a očistené ryby umyjeme. Kapra môžeme naporciovať na menšie časti. Pripravíme si väčší 6 l hrniec. Rybie mäso dáme do hrnca a necháme pomaly zovrieť, pozbierame sitkom alebo šumovačkou penu a pridáme do hrnca zeleninu, víno, bylinky a…

Recept od Emmy Drobnej

Vianočná kapustnica s klobásou

Recept pre 6 osôb
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 60 min.

Naša Štedrovečerná kapustnica V jednoduchosti je krása. Asi tak by som opísala túto kapustnicu. Recept mám od mojej Maminy a presne takto chutia naše milované Vianoce. Ako prvé si pripravím hríby. Potrhám ich na menšie kusy, umyjem a nechám vo…

Recept od Mr. Pyco

Pečený morský vlk so zemiakmi

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 30 min.

Zemiaky v šupke kefou dôkladne očistíme pod tečúcou vodou. Prekrojíme na štvrtiny a aspoň 8 minút povaríme (resp. podľa veľkosti zemiakov). Uvaríme len do polomäkka, scedíme a zmiešame s 2 lyžicami olivového oleja, štipkou bio kajenskej papriky,…

Recept od Yeme

Vianočné sladké pečivo

Recept pre 8 osôb
Doba prípravy 90 min.
Doba varenia 90 min.

Linecké pečivo Zmiešajte všetky ingrediencie a vypracujte kompaktnú hmotu. Zabaľte ju do potravinárskej fólie a uložte na 30 min. do chladničky. Následne vykrajujte rôzne tvary lineckého pečiva, uložte v plechu na papier na pečenie a vložte…

Recept od Ľuboša Mega

Vianočný kapor s majonézovým šalátom

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 45 min.
Doba varenia 60 min.

Opláchnuté a vyčistené kúsky kapra naložte na hodinu až dve do kefíru ochuteného rozpučeným cesnakom, soľou a jemne pomrveným bio bobkovým listom. Udržujte v chladničke. Zemiaky v šupke uvarte v osolenej vode s celou rascou a bio bobkovým listom.…

Recept od Ľuboša Mega

Poke bowl s kúskami opekaného lososa

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 35 min.

Lososa zbavte šupín, očistite, nakrájajte na porcie, premiešajte so sójovou omáčkou, sezamovým olejom, ryžovým octom, mletým čili a dochuťte soľou a mletým čiernym korením. Šalátové uhorky nakrájajte natenko, dochutťe soľou, drveným čili,…

Recept od Mr. Pyco

Syrová fazuľa

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 10 min.
Doba varenia 70 min.

Fazuľu deň vopred (min. 8 hodín) namočíme do vody. Namočenú fazuľu scedíme, prepláchneme, zalejeme dostatočným množstvom čerstvej vody a varíme do zmäknutia (cca 40 - 50 minút). Fazuľa by sa nemala rozpadávať, ani zostať tvrdá. Scedíme. V…

Recept od Silvie Horeckej

Tekvicové koláčiky „cookiesky“

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 70 min.

Maslovú tekvicu (menšiu, čistá váha 400 g upečenej dužiny) umyjeme, rozpolíme, vydlabeme semienka lyžicou, povrch oboch polovíc narežeme nožom na mriežku/kosoštvorce, dáme piecť na cca 45 min. Necháme vychladnúť. Vychladnutú upečenú dužinu…

Recept od Yeme

Kačacie prsia s chrumkavou cibuľou a zemiakovou kašou

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 25 min.

Rozpáľte rúru na 180 °C. Kačacie prsia priečne po koži narežte, aby vytvorila pekný tvar. Veľkú červenú cibuľu rozpoľte a pokrájajte na krúžky. Rozpáľte panvicu na najsilnejší stupeň a vložte do nej kačacie prsia najskôr kožou dole, aby pustili…

Recept od Silvie Horeckej

Pečené papriky so sardelkami a olivami

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 40 min.

Umyté papriky rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Papriky pečieme cca 35 - 40 min.na 180 stupňov Celzia v rúre, v polovici pečenia ich obrátime. Na záver ešte použijeme funkciu gril na 10 min. Papriky vyberieme z rúry, zakryjeme…

Recept od Ľuboša Mega

Sviečková na smotane

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 2 - 3 hodiny

Slaninu vložte aspoň na 30 minút do mrazničky, aby sa pri špikovaní nelámala. Potom ju nakrájajte na dlhšie pásiky. Mrkvu na špikovanie očistite a nakrájajte na rovnako veľké pásiky. Mäso našpikujte stuhnutou slaninou a mrkvou (mäso narežte dlhým…

Recept od Yeme

Pečený pstruh s rozmarínovými zemiakmi

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 30 min.

Rozpáľte rúru na 220 °C. Umyte zemiaky, osušte papierovou utierkou a ošúpte. Nakrájajte ich na tenké krúžky. Poukladajte do okrúhlej formy, posoľte (ideálne aj hrubozrnnou soľou), uložte na zemiaky rozmarín vcelku (množstvo podľa chuti) a prelejte…

Recept od Mr. Pyco

Tekvicové risotto

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 50 min.

Umytú a jadierok zbavenú tekvicu pokrájame na malé kocky, zmiešame s extra panenským olivovým olejom (2 PL), nastrúhaným muškátovým orieškom, štipkou čierneho korenia a lyžičkou soli. Rozmiestnime na plechu a pečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 180…

Recept od Emmy Drobnej

Sushi

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 90 min.

Sushi ryža Ako prvé je treba pripraviť si ryžu a to ideálne deň vopred, aby stihla vychladnúť. Veľmi dôležité je ryžu dôkladne premyť. Ryžu nasypem do jemného cedidla a umývam pod studenou vodou, až kým je voda čistá a priezračná. Uvarím ryžu. Do…

Recept od Mr. Pyco

Lečo s halloumi

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 10 min.
Doba varenia 35 min.

V hlbšom hrnci na ohriatom olivovom oleji do zlatista opečieme nadrobno pokrájané cibule. Po 8 minútach pridáme posekanú chilli papričku, pokrájaný baklažán, lyžičku čierneho korenia čerstvo podrveného v mažiariku, sušeného oregana a papriky…

Recept od Yeme

Koláč s jablkami a javorovým sirupom

Recept pre 12 porcií
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 35 min.

Rozohrejte rúru na 180 °C. Sultánky nechajte zovrieť v horúcej vode, odstavte a nechajte vychladnúť. Pripravte si zatiaľ ďalšie ingrediencie - ošúpte jablká a pokrájajte ich na menšie kocky. Nastrúhajte si z celého bio citróna kôru. Oddeľte do…

Recept od Ľuboša Mega

Zapekané lasagne s morčacím mäsom

Recept pre 9 porcií
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 2 hod.

Nakrájanú cibuľu orestujte na olivovom oleji do sklovita, pridajte cesnak a nakoniec aj zmes bio korenia Happy roots. Všetko spolu zhruba ďalšiu minútu orestujte. Pridajte mäso, ktoré najskôr zomeľte a za pravidelného občasného miešania ho…

Recept od Silvie Horeckej

Bio pražma so sicílskym citrusovým šalátom

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 40 min.

Očistené bio pražmy opláchneme pod tečúcou vodou z vonka aj zvnútra, do bruška pražmy vložíme cesnak, štvrtku ošúpaného citróna, bylinky, troška hrubozrnnej soli a pár guličiek korenia. Položíme na plech (najlepšie keramický pekáč), podlejeme…

Recept od Mr. Pyco

Marhuľový koláč

Recept pre 8 osôb
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 15 min.

Celé vajíčka z voľného výbehu zmiešame s časťou kryštálového cukru (60 g) a metličkou vyšľaháme do penista. Špaldovú múku zmiešame s kypriacim práškom a postupne zapracujeme do vaječnej peny. Na záver prilejeme 2 lyžice extra panenského…

Recept od Yeme

Linguine s mäsovým ragú

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 30 min.

Teľacie mäso si nechajte pomlieť priamo v akomkoľvek obchode YEME na mäsovom pulte. Použiť môžete teľacie plece bez kosti alebo stehno. Mrkvu, cesnak a šalotku ošúpte a nadrobno nakrájajte. Zeler Sedano nakrájajte na tenké plátky. Na väčšej…

Recept od Ľuboša Mega

Grilované tenké klobásky s avokádovou majonézou

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 25 min.
Doba varenia 30 min.

Bio cuketu a bio baklažán nakrájajte na priečne plátky pod uhlom, hrubé asi pol mm. Farebnú papriku a bio červenú cibuľu nakrájajte na väčšie kúsky, čerstvé jalapeño rozkrojte na polovicu. Ak je baklažán horkejší, osoľte ho a po 20 min. osušte…

Recept od Silvie Horeckej

Caponata

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 20 min.

Baklažány umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kocky. Do panvice dáme 2/3 extra panenského olivového oleja a baklažány, opečieme ich, horúce ich dáme do misky na papierový obrúsok. Opäť do panvice pridáme zvyšný olej, orestujeme na ňom…

Recept od Silvie Horeckej

Friselle s paradajkami

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 15 min.

Grilované artičoky v skle otvoríme a cez sitko necháme odkvapkať. Cesnak, cibuľu červenú nasekáme na drobno, krátko opečieme na panvici na 3 PL olivového oleja. Pridáme na kocky nakrájanú cuketu, mladú cibuľku na kolieska, pridáme polovicu…

Recept od Ľuboša Mega

Grilovaná makrela s kuskusom

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 25 min.
Doba varenia 15 min.

Rozohrejte gril alebo grilovaciu panvicu na vyššiu teplotu (ak používate gril na drevené uhlie, pripravte ho na priame grilovanie nad žeravými uhlíkmi). Celé makrely umyte, očistite zvonku aj zvnútra, vysušte kuchynskou utierkou, potrite olejom,…

Recept od Yeme

Tzatziky, pita a mäsové guľky

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 15 min.

Šalátovú uhorku nastrúhajte, dajte do sitka a vymačkajte z nej vodu. Nastrúhanú uhorku zmiešajte s prelisovaným cesnakom, nasekaným kôprom, bielym gréckym jogurtom, citrónovou šťavou a olivovým olejom. Dochuťte soľou. Odložte na chvíľu do chladničky…

Recept od Mr. Pyco

Cuketová frittata

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 30 min.

Rúru predhrejeme na 200 °C a v zapekacej panvici ohrejeme extra panenský olivový olej. Umytú cuketu pokrájame na tenké rezance a 8 - 9 minút opekáme na olivovom oleji. Potom pridáme plátky cesnaku, posekanú chilli papričku, cherry paradajky a…

Recept od Mr. Pyco

Grécka bageta

Recept pre 1 osoba
Doba prípravy 5 min.

Bagetu skrátime na približne 16 cm dlhý rez a pozdĺžne prekrojíme na polovice. Obe prekrojené časti potrieme tapenádou z čiernych olív. Tenké plátky uhorky uložíme na spodnú časť, zľahka posypeme bio sušeným oreganom a prikryjeme štedrými…

Recept od Yeme

Quiche so špenátom, feta syrom a píniovými orechami

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 45 min.
Doba varenia 1 hod 15 min.

V stredne veľkej miske zmiešajte múku a soľ, pridajte studené maslo a končekmi prstov ho votrite do múky. Pokračujte v trení, aby sa maslo spojilo do jednotnej hmoty, kým nezostanú žiadne viditeľné kúsky. V samostatnej miske vyšľahajte žĺtok,…

Recept od Ľuboša Mega

Jahodová galetka s mandľovým krémom

Recept pre 12 Osôb
Doba prípravy 45 min.
Doba varenia 30 min.

Pripravte cesto: z múky, soli, vanilky, cukru a nadrobno nakrájaného (alebo nastrúhaného) studeného masla rukami vytvorte hrudkovité cesto v štruktúre hrubej múky. Pridajte studenú vodu a jemne stlačte hrudky k sebe. Cesto začne držať pohromade.…

Recept od Silvie Horeckej

Citrónové kura v polente s feniklom a brokolicou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 30 min.

Bio citrón umyjeme a ošúpeme tak, aby sa dal odšťaviť. Kôru z polovice citróna použijeme do receptu a citrón odšťavíme. Na širokej panvici rozpustíme maslo a olivový olej, pridáme kôru z citróna, potlačíme varechou, aby sa vyrovnal. Kuracie…

Recept od Emmy Drobnej

Povedz syyyyyyr

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.

Leto sa blíži a s ním aj príjemné posedenia na terase v kruhu najbližších. “Cheeseboard” alias syrový tanier ide vždy na dračku pri akejkoľvek príležitosti. Kombinácia slaných syrov a sladkého ovocia je osviežujúca a tie chute ma nikdy neprestanú…

Recept od Mr. Pyco

Pečená mrkva s ovčou bryndzou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 45 min.

Mladé mrkvičky zbavíme vňate rezom cca 2 - 3 cm nad hornou časťou mrkvy. Vňať dôkladne umyjeme, odstránime zožltnuté alebo poškodené listy. Vňať posekáme veľmi nadrobno a v miske zmiešame s panenským olivovým olejom (3 PL), lyžicou citrónovej…

Recept od Yeme

Tvarohové guľky s jahodami a strúhankou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 45 min.
Doba varenia 10 min.

Jemný tvaroh vymiešajte s celým vajíčkom, nasypte do cesta 1 PL jemného tmavého trstinového cukru a primiešajte múku a štipku soli, aby sa všetky ingrediencie spojili napevno (kľudne dosypte múku, ak sa cesto ešte lepí). Cesto vymiešajte vidličkou…

Recept od Ľuboša Mega

Saltimbocca alla Romana

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 45 min.

Teľacie mäso narežte pod uhlom naprieč svalovými vláknami na plátky hrubé asi 1 cm a vyklepte ich na plátky hrubé 3 - 5 mm. Všetky rezne okoreňte bio čiernym korením rozdrveným v mažiariku, prikryte jedným alebo dvoma plátkami prosciutta a…

Recept od Silvie Horeckej

Šalát z čiernej šošovice Beluga s kalamármi

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 25 min.

Čiernu šošovicu Beluga prepláchneme studenou vodou, dáme do hrnca, zalejeme vodou cca 2 cm nad povrchom a dáme variť spolu s bobkovými listami. Uvaríme al dente, necháme vychladnúť. Do panvice dáme polovicu olivového oleja. Očistené, umyté a…

Recept od Ľuboša Mega

Veľkonočné jahňacie kolienko

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 25 min.
Doba varenia 3-4 hod.

Strúčiky cesnaku pretlačte, premiešajte s nasekaným rozmarínom, bio citrónovou kôrou a extra panenským olivovým olejom. Bio jahňacie kolienka po celom povrchu posoľte a okoreňte a vmasírujte do nich rozmarínový olej. Zemiaky očistite, malé…

Recept od Silvie Horeckej

Slaný koláč s medvedím cesnakom

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 50 min.

Slaninku nakrájame na kocky a opečieme na panvici. Vo väčšej miske zmiešame múky, vajcia, mlieko a zakysanku, soľ do hladkej homogénnej zmesi. Pridáme na kúsky nakrájaný medvedí cesnak, sušený bio estragón, bio čierne korenie rozdrvené v…

Recept od Mr. Pyco

Jarná polievka so špargľou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 45 min.

Vo väčšom hrnci na rozohriatom olivovom oleji (3 PL) opečieme pokrájané jarné cibuľky. Po 4 - 5 minútach pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky a pokrájanú bio špargľu (hlavičky vopred odkrojíme a odložíme bokom). Zalejeme vodou (1,3 l) a…

Recept od Yeme

Kuracie satay s arašidovou omáčkou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 45 min.
Doba varenia 15 min.

Kuracie prsia umyte, vysušte papierovou utierkou a nakrájajte na podlhovasté kusy. Vymiešajte kokosové mlieko s červenou curry pastou (pomôžte si prípadne jemným zohriatím, až po jeho vychladnutí marinujte mäso) a vložte doň kuracie mäso. Nasypte…

Recept od Emmy Drobnej

Krevetové aglio e olio

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 25 min.

Ako prvé si dáme postaviť vodu na cestoviny a poriadne osolíme. Kým zovrie, očistíme krevety a odložíme nabok. Na panvici si necháme rozohriať olej s cesnakom, ktorý krájame na plátky a s nadrobno nakrájaným chilli. Na jemnom ohni necháme…

Recept od Ľuboša Mega

Francúzske zemiaky s klobásou

Recept pre 8 Osôb
Doba prípravy 40 min.
Doba varenia 90 min.

Zapekaciu misu vymažte olejom a rozkrojeným strúčikom cesnaku. Nakrájanú cibuľu alebo šalotky orestujte na tuku, ku koncu pridajte plátky cesnaku a na tenké plátky nakrájanú klobásu. Chvíľu spolu orestujte a odstavte bokom. Vajcia uvarte…

Recept od Silvie Horeckej

Králičie ragú s fregolou, feniklom a olivami

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 120 min.

Králika vykostíme vykosťovacím nožom (na oblasť rebier môžeme použiť pílkový nôž), mäso nakrájame na kúsky cca 2 – 3 cm, dáme do misky, pridáme bio korenie Za‘atar, polovicu extra panenského olivového oleja, premiešame a dáme zakryté do chladničky,…

Recept od Mr. Pyco

Slaná orechová čokoláda

Recept pre 8 Osôb
Doba prípravy 15 min.
Doba varenia 0 min.

Orechy posekáme na menšie kusy, nie však celkom nadrobno a premiestnime do rozohriatej panvice. Opatrne opekáme a miešame 7 - 8 minút, potom vyberieme z panvice. Do čistej kovovej panvice nasypeme cukor a pri miernej intenzite ho necháme celkom…

Recept od Yeme

Bio pražma v soľnej kruste s kuskusom a mangoldom

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 15 min.

Rozohrejte rúru/pec na 220 °C. Vysypte plech jemnou soľou na vrstvu cca 1 cm, položte na soľ pražmu a zasypte ju opäť celú soľou, aby bola kompletne prekrytá. Do vyhriatej rúry vložte plech s rybou a pečte podľa veľkosti ryby/rýb, zhruba 15 min.…

Recept od Mr. Pyco

Cibuľová nátierka so syrom Robiola marzolina

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 20 min.

Cibule očistíme, šupky dôkladne umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme v utierke. Vysušené cibuľové šupy rozmiestnime na plechu vystlanom papierom na pečenie a vložíme do rúry vyhriatej na 160 °C. Pečieme približne 12-15 minút, resp. kým sú všetky…

Recept od Emmy Drobnej

Chrumkavá bageta s mangalicou a domácou hľuzovkovou majonézou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 10 min.

Na prípravu domácej majonézy najprv oddeľte dve žĺtka, pridajte horčicu a poriadne vymiešajte metličkou. Postupne a za stáleho miešania prilievajte extra panenský hľuzovkový olej, až kým dosiahnete potrebnú hustotu a objem. Na záver majonézu…

Recept od Silvie Horeckej

Penne s cuketou, slaninkou a syrom Robiola 3 latti

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 10 min.
Doba varenia 15 min.

Najprv dáme variť cestoviny. Doba varenia podľa návodu, u celozrnných cestovín je to dlhšie. Kým voda vrie, pripravíme si omáčku. Do hlbokej, širšej panvice dáme olivový olej, restujeme krátko na kolieska nakrájanú mladú cibuľku, pridáme…

Recept od Ľuboša Mega

Krémová zemiaková polievka so pstruhom a bryndzou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 25 min.
Doba varenia 45 min.

Ak používate celú rybu, rozkrojte ju na 2 – 3 väčšie kusy naprieč chrbticou. Kúsky osoľte a opečte z oboch strán na stredne rozpálenom bio extra panenskom olivovom oleji v panvici s nepriľnavým dnom, pokiaľ sa mäso ľahko neoddeľuje od kosti. Ak…

Recept od Yeme

Jahňacie kotlety s pečenou zeleninou a zemiakmi

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 35 min.

Rozpáľte si rúru/pec na 220 °C. Bio cviklu (neošúpanú) rozdeľte pozdĺžne podľa veľkosti na chutné kusy. Rozložte ju na plech, prelejte bio extra panenským olivovým olejom, posoľte, poukladajte na ňu čerstvý tymián a rozmarín. Vložte do rozpálenej…

Recept od Mr. Pyco

Šošovicové karí

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 50 min.

Najskôr pripravíme masalu (zmes korenín). Semienka feniklu, horčice, rascu, klinčeky a čierne korenie nasucho opečieme na rozohriatej panvici. Postačia 3 - 4 minúty a treba dbať na to aby sa koreniny nespálili, ale iba opiekli a získali intenzívnu…

Recept od Silvie Horeckej

Šalotkový slaný koláč quiche

Recept pre 4-6 Osôb
Doba prípravy 60 min.
Doba varenia 50 min.

Vypracovanie cesta: V miske zmiešame rukou zmäknuté maslo, múku, tvaroh, vajce a pistáciovú múku na kompaktné a pružné cesto. Pokiaľ sa cesto lepí na ruky, pridáme troška múky. Cesto necháme odpočívať v chladničke cca hodinu. Príprava náplne:…

Recept od Ľuboša Mega

Králičie stehná s olivovou polentou

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 20 min.
Doba varenia 90 min.

Králičie stehná osoľte a okoreňte. Premiešajte bylinky s extra panenským olivovým olejom a pretlačeným cesnakom a túto zmes vmasírujte do stehien. Nechajte aspoň 30 minút postáť.Stehná z oboch strán opečte na rozpálenom oleji, vyberte ich z panvice,…

Recept od Yeme

Chrumkavá bio pražma

Recept pre 4 Osoby
Doba prípravy 30 min.
Doba varenia 20 min.

Nakrájajte filety z bio pražmy s kožou na 2 cm kocky. Vložte do misky múku, pridajte kocky ryby a miešajte, kým nie sú dobre obalené. Vyberte ich z misy a odložte, potom rybiu kosť posypte zvyšnou múkou a tiež odložte. Rozohrejte olej na…

keď ste si to upiekli, tak si to aj zjedzte
Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(