Zelený šalát s kozím syrom
bio baby špenát Barduca
bio mix šalátov Barduca
microgreens šalát Herbology
granátové jablko
4 figy
300 g ružového hrozna
čerstvý kozí syr Capriccio di capra Castagna
kvásková baguette yeme
extra panenský olivový olej Gradassi
bio vlašské orechy Orechini
Šaláty opláchnite vodou a odstreďte. Zmiešajte s mikrobylinami šalátu Herbology a umiestnite do veľkej misy
Hrozno nakrájajte na polovice, 1 figu aspoň na 4 časti, príp. menšie, vyberte z granátového jablka jadierka. Uložte na šalát.
Čerstvý kozí syr elegantne uložte po kúskoch na šalát s ovocím do misy.
Prelejte misu šalátu extra panenským olivovým olejom, posypte s jemnejšie nakrájanými kúskami vlašským orechov.
Podávajte s kváskovou bagetou yeme, na ktorú prípadne natrite zvyšok čerstvého kozieho syra. V prípade potreby jemne dosoľte, vyniknúť by však mala jemná nasladlá chuť ovocia.
Šaláty môžete ľubovoľne meniť podľa vašej chuti – valerián, rucola, ľadový či rímsky šalát sú výborné. Sladké ovocie môžete meniť podľa sezóny – doplniť hruškami, broskyňami, ...