Zelený šalát s kozím syrom

Zelený šalát s kozím syrom

Recept pre 4 osoby
Doba prípravy 20 min.
ingrediencie:

bio baby špenát Barduca
bio mix šalátov Barduca
microgreens šalát Herbology
granátové jablko
4 figy
300 g ružového hrozna
čerstvý kozí syr Capriccio di capra Castagna
kvásková baguette yeme
extra panenský olivový olej Gradassi
bio vlašské orechy Orechini

postup:

Šaláty opláchnite vodou a odstreďte. Zmiešajte s mikrobylinami šalátu Herbology a umiestnite do veľkej misy

Hrozno nakrájajte na polovice, 1 figu aspoň na 4 časti, príp. menšie, vyberte z granátového jablka jadierka. Uložte na šalát.

Čerstvý kozí syr elegantne uložte po kúskoch na šalát s ovocím do misy.

Prelejte misu šalátu extra panenským olivovým olejom, posypte s jemnejšie nakrájanými kúskami vlašským orechov.

Podávajte s kváskovou bagetou yeme, na ktorú prípadne natrite zvyšok čerstvého kozieho syra. V prípade potreby jemne dosoľte, vyniknúť by však mala jemná nasladlá chuť ovocia.

Tipy:

Šaláty môžete ľubovoľne meniť podľa vašej chuti – valerián, rucola, ľadový či rímsky šalát sú výborné. Sladké ovocie môžete meniť podľa sezóny – doplniť hruškami, broskyňami, ...

Yeme

Našou vášňou v YEME je nielen hľadať a vyberať pre vás tie najkvalitnejšie a najchutnejšie ingrediencie. Ale tiež ich používať a vychutnávať si. A tak vám prinášame naše vlastné recepty, ktoré sú gastrozážitkom v celom svojom prevedení. Od kvalitného zloženia, výberu až po ich prípravu, pretože na tomto celom to stojí.

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(