Salsiccia al finocchio 200g
80
6,99 €
6,99
€ /
ks
34,95 € / kg
80
Mäso vybrané pre Salsiccia, klobásky s fenyklom, pochádza z ošípaných chovaných výlučne v oblastiach Emilia-Romagna a Lombardska. Zloženie mäsa a tuku je také, aby zabezpečil vyvážené rozdelenie chudých a tukových častí. K mäsu pridávajú len prírodné a celé korenia, aby bola zabezpečená vysoká kvalita produktu. Salsiccia klobásky sa v zrecích komorách podrobujú krátkemu zreniu dĺžky 20 alebo 30 dní. Potom sa zbavia obalu a zabalia sa do vákuovo obalu, ktorý im umožňuje zachovať ich organoleptické vlastnosti. Salumificio Peveri Carlo je rodinný podnik v Taliansku, ktorý vyrába vysoko kvalitné salámy a údené mäsové výrobky iba z pravého a zdravého mäsa a vyberá len tie najkvalitnejšie suroviny s veľkou starostlivosťou. Tradícia, vášeň a morálne hodnoty viedli rodinu Peveri už štyri generácie k najlepším producentom salám a údenín v „Italian Food Valley“. Vyrábajú lokálne, regionálne výrobky používaním najmodernejšej technológie, ale s pokorou k tradíciám a tradičným receptúram. Výrobky značky sú potešením chuťových buniek, nie náhodou boli viackrát pochválený rôznymi medzinárodnými oceneniami.
Dodávateľ: Peveri Carlo
Krajina pôvodu: Taliansko
Mäso vybrané pre Salsiccia, klobásky s fenyklom, pochádza z ošípaných chovaných výlučne v oblastiach Emilia-Romagna a Lombardska. Zloženie mäsa a tuku je také, aby zabezpečil vyvážené rozdelenie chudých a tukových častí. K mäsu pridávajú len prírodné a celé korenia, aby bola zabezpečená vysoká kvalita produktu. Salsiccia klobásky sa v zrecích komorách podrobujú krátkemu zreniu dĺžky 20 alebo 30 dní. Potom sa zbavia obalu a zabalia sa do vákuovo obalu, ktorý im umožňuje zachovať ich organoleptické vlastnosti. Salumificio Peveri Carlo je rodinný podnik v Taliansku, ktorý vyrába vysoko kvalitné salámy a údené mäsové výrobky iba z pravého a zdravého mäsa a vyberá len tie najkvalitnejšie suroviny s veľkou starostlivosťou. Tradícia, vášeň a morálne hodnoty viedli rodinu Peveri už štyri generácie k najlepším producentom salám a údenín v „Italian Food Valley“. Vyrábajú lokálne, regionálne výrobky používaním najmodernejšej technológie, ale s pokorou k tradíciám a tradičným receptúram. Výrobky značky sú potešením chuťových buniek, nie náhodou boli viackrát pochválený rôznymi medzinárodnými oceneniami.
ČISTÁ POTRAVINA
Potravina bez škodlivých prísad, bez chemikálií, bez GMO a to aj ako vstupná surovina a krmivo. V živočíšnej výrobe sú zvieratá chované v dôstojných podmienkach.
EKO KVALITA
Potravina, ktorá získala certifikát Demeter, Bio alebo Integrovaná produkcia. Zaraďujeme sem aj potraviny, o ktorých vieme, že sú pestované alebo vyrábané tradične.
OCENENÁ POTRAVINA
Potravina, ktorá získala aspoň jedno z rešpektovaných ocenení, ako napr. Slow food, Great Taste Award, Robert Parker, Autentista Slovakia a pod. Zoznam uznávaných ocenení priebežne aktualizujeme.
SLOVENSKÁ POTRAVINA
Potravina vypestovaná, vychovaná alebo vyrobená na Slovensku. Patria sem aj potraviny, ktoré nie sú na Slovensku dopestované (káva, čaj, čokoláda), no ich finálne spracovanie prebieha u nás.
OBVYKLÁ POTRAVINA
Potravina vyrobená v krajine alebo regióne, pre ktorý je typická. Ide napríklad o špagety z Talianska, niťovky zo Slovenska alebo ajvar z Macedónska.
ZNAČKA KVALITY EÚ
Poklady, ktoré sú stelesnením kultúrnych tradícií. CHOP/DOP Chránené označenie pôvodu. CHZO/IGP Chránené zemepisné označenie. ZTŠ/STG Zaručená tradičná špecialita.
REMESELNÁ VÝROBA
Potravina vyrobená tradičným spôsobom pri dodržaní pôvodných postupov. Napríklad pri údenom mäse sa nepoužíva tekutá aróma, ale klasické údenie na drevenej štiepke.
MALÝ VÝROBCA
Malý alebo stredný výrobca, ktorý nie je súčasťou nadnárodnej korporácie. Výrobca prispievajúci k sociálno-ekonomickému rozvoju krajiny.
EKO OBAL
Potravina bez obalu, s vratným obalom, recyklovateľným alebo recyklovaným, s obalom biodegradovateľným a kompostovateľným, ktorý používame tiež v našej výrobe YEME.