Sardinka európska

16,90 €

Vďaka pevnému mäsu a relatívne vysokému obsahu tuku sú sardinky ideálnymi rybami na grilovanie. Ich jemné kosti sa môžu bez problémov jesť. Šupiny sa odstraňujú nožom smerom od chvosta k hlave. Ryby treba vypitvať, vnútornosti obsahujúce žlčník sú totiž horké. Pred grilovaním je možné sardinky marinovať, prípadne do nich vložiť plátky cesnaku alebo čerstvé bylinky, zaujímavou úpravou je sardinka zabalená do slaniny, prípadne do špenátového listu. Ryby sa dajú grilovať taktiež v alobale.

Dodávateľ: Morské

Krajina pôvodu: Francúzsko

Vďaka pevnému mäsu a relatívne vysokému obsahu tuku sú sardinky ideálnymi rybami na grilovanie. Ich jemné kosti sa môžu bez problémov jesť. Šupiny sa odstraňujú nožom smerom od chvosta k hlave. Ryby treba vypitvať, vnútornosti obsahujúce žlčník sú totiž horké. Pred grilovaním je možné sardinky marinovať, prípadne do nich vložiť plátky cesnaku alebo čerstvé bylinky, zaujímavou úpravou je sardinka zabalená do slaniny, prípadne do špenátového listu. Ryby sa dajú grilovať taktiež v alobale.

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(