Rib eye steak Pán Steak

3x

49,90 €

Vyzreté mäso zo strednej časti chrbtu vyrezané s kosťou. Vyznačuje sa vyšším podielom vnútrosvalového tuku, takzvané mramorovanie mäsa. Mramorovanie zabezpečuje pri tepelnej úprave štavnatosť mäsa a zaujímavý chuťový profil, ktorú len vyzdvihuje suché a mokré zrenie mäsa. Dobytok je chovaný celoročne pastevným spôsobom, aj keď je tento spôsob chovu mimoriadne náročný, ale zabezpečuje najvyššiu možnú kvalitu hovädzieho mäsa a nasledujúce kombinované suché a mokré zrenie mäsa vytvorí delikátnu chuť a ozajstný kulinársky zážitok.

Dodávateľ: Farma Kuchyňa

Krajina pôvodu: Slovensko

Vyzreté mäso zo strednej časti chrbtu vyrezané s kosťou. Vyznačuje sa vyšším podielom vnútrosvalového tuku, takzvané mramorovanie mäsa. Mramorovanie zabezpečuje pri tepelnej úprave štavnatosť mäsa a zaujímavý chuťový profil, ktorú len vyzdvihuje suché a mokré zrenie mäsa. Dobytok je chovaný celoročne pastevným spôsobom, aj keď je tento spôsob chovu mimoriadne náročný, ale zabezpečuje najvyššiu možnú kvalitu hovädzieho mäsa a nasledujúce kombinované suché a mokré zrenie mäsa vytvorí delikátnu chuť a ozajstný kulinársky zážitok.

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(