Salumificio Peveri Carlo

Salumificio Peveri Carlo

Salumificio Peveri Carlo

Salámy najvyššej kvality z talianskej Emilie

Kto sme

Základom kvality výrobkov Peveri Carlo je kombinácia dôsledne vyberaného mäsa a lásky k remeslu, ktoré si z generácie na generáciu odovzdávajú v rodinnej firme.


Salumificio Peveri Carlo vyrába vysokokvalitné salámy iba z pravého a zdravého mäsa, ktoré sami starostlivo vyberajú, spracovávajú, dôsledne dozerajú na zrecí proces a sami ručne balia. V produktoch od klasických salám Mandoly a Culatty až po Coppu či Pancettu Piacentinu - výrobky s chránenou značkou DOP, prináša Salumificio Peveri Carlo tú najlepšiu rodinnú tradíciu z Parmy.

Salumificio produkuje salámy tak, ako by si ich vyrábali sami pre seba – skromným a nenáročným spôsobom s láskou a veľkou vášňou. Všetky výrobky sú ekologické a v snahe vyrábať produkty s vysokou nutričnou hodnotou venujú veľkú pozornosť životnému prostrediu a jeho udržateľnosti.
Za ich úspešným etablovaním na trhu stojí tradícia, vášeň a morálne hodnoty už 4. generácie rodiny Peveri, ktorej počiatky siahajú do 19. storočia.

Vyrábame

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(