Marsuret

Marsuret

Marsuret

Valdobbiadene, záruka kvalitného prosecca

Kto sme

Vďaka jedinečnému umiestneniu, mikroklíme a pôdnym vlastnostiam pohoria Valdobbiadene je kvalita Marsuret prosecca výnimočná.

Každá vinica vo svojom bukete a aróme plne vyjadruje kúzlo jej jedinečnej polohy. Vinárstvo charakterizuje tradičná starostlivosť o vlastné vinice, ručné oberanie, precízny výber hrozna pri spracovaní a šetrné lisovanie.

Rodinná spoločnosť Marsuret má dlhoročnú tradíciu. Vinárstvo založil v roku 1936 Agostino Marsura, ktorý začal vyrábať prvý sekt s prirodzeným kvasením vo fľaši. Prosecco vyrábajú metódou Charmat, ktorá je založená na princípe druhotného kvasenia vína v nerezových ocelových tankoch. Marsuret vyrába aj tradičné prosecco, naturálne nefiltrované víno Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Brut Nature SUI LIEVITI, pri ktorom druhotné kvasenie prebieha priamo vo fľaši. Kvasinky po ukončení kvasenia klesajú ku dnu a zostávajú tak po celý čas v kontakte s vínom.

Dnes vlastnia 45 hektárov viníc, ktoré sa nachádzajú roztrúsené v najprestížnejších oblastiach zóny DOCG: Cartizze, Col San Martino, Guia, Premaor, Rolle, Zuel a Le Serre.

Vyrábame

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(