Cuor di noci zrejúci 45 dní

65

2,99 € / 100g 29,90 € / kg

65

Recept na výrobu syra “Cuor di noci” je veľmi zaujímavý. Kravské mlieko sa zohreje, keď je tvaroh hotový, ručne sa premieša s pridaním vlašských orechov, vloží do širokých široko foriem, kde je pripravený na dochucovanie a zrenie asi 45 dní. Chuť je sladká, jednoznačne rozhodnejšia a výraznejšia pri syroch s vyšším zrením.

Dodávateľ: Castagna

Krajina pôvodu: Taliansko

Recept na výrobu syra “Cuor di noci” je veľmi zaujímavý. Kravské mlieko sa zohreje, keď je tvaroh hotový, ručne sa premieša s pridaním vlašských orechov, vloží do širokých široko foriem, kde je pripravený na dochucovanie a zrenie asi 45 dní. Chuť je sladká, jednoznačne rozhodnejšia a výraznejšia pri syroch s vyšším zrením.

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(