BIO Cícer 500g

80

3,99 € / ks 7,98 € / kg

80

Rodinná značka Gradassi je jednou z najznámejších značiek v Taliansku a na celom svete medzi zástupcami oblasti olivových hájov Assisi-Spoleto. Rodina Gradassiovcov starostlivo pestuje olivy na skalnatých terénoch obklopujúcich stredoveké mesto na kopci Campello sul Clitunno v stredotalianskom regióne Umbria, ktoré je bohaté na bohatú vegetáciu známe ako zelené srdce Talianska.  Na planine s rozlohou 30 ha sa tiež venujú pestovaniu obilnín a strukovín. Farmu vedie Elisabetta Gradassi. Strukoviny od spoločnosti Gradassi sú výhradne organické a majú 100 % taliansky pôvod. Na neveľkej poľnohospodárskej ploche pestujú šošovicu Casteluccio di Norcia IGP,  bio šošovicu z Umbrie, bio fazuľu Gorlotti a bio cícer. Osobitú pozornosť si zasluhuje šošovica Gradassi Lenticchia di Casteluccio di Norcia IGP. História tejto vzácnej šošovice je veľmi stará. Kultivuje sa od začiatku v stredotalianskom regióne Umbria, na rovine Castelluccio pri Norcii v nadmorskej výške 1 500 metrov. Šošovica má vysoké nutričné hodnoty, je bohatá na bielkoviny, vitamíny, vlákninu a minerálne soli a je ideálna pre tých, ktorí potrebujú stravu bohatú na železo, draslík a fosfor. Ďalšou charakteristickou vlastnosťou šošovice Casteluccio je veľmi tenká a mäkká šupka, ktorá umožňuje jej priame varenie bez toho, aby ste ju nechali namáčať vo vode, čím sa skracuje čas varenia.

Dodávateľ: Gradassi

Krajina pôvodu: Taliansko

Rodinná značka Gradassi je jednou z najznámejších značiek v Taliansku a na celom svete medzi zástupcami oblasti olivových hájov Assisi-Spoleto. Rodina Gradassiovcov starostlivo pestuje olivy na skalnatých terénoch obklopujúcich stredoveké mesto na kopci Campello sul Clitunno v stredotalianskom regióne Umbria, ktoré je bohaté na bohatú vegetáciu známe ako zelené srdce Talianska.  Na planine s rozlohou 30 ha sa tiež venujú pestovaniu obilnín a strukovín. Farmu vedie Elisabetta Gradassi. Strukoviny od spoločnosti Gradassi sú výhradne organické a majú 100 % taliansky pôvod. Na neveľkej poľnohospodárskej ploche pestujú šošovicu Casteluccio di Norcia IGP,  bio šošovicu z Umbrie, bio fazuľu Gorlotti a bio cícer. Osobitú pozornosť si zasluhuje šošovica Gradassi Lenticchia di Casteluccio di Norcia IGP. História tejto vzácnej šošovice je veľmi stará. Kultivuje sa od začiatku v stredotalianskom regióne Umbria, na rovine Castelluccio pri Norcii v nadmorskej výške 1 500 metrov. Šošovica má vysoké nutričné hodnoty, je bohatá na bielkoviny, vitamíny, vlákninu a minerálne soli a je ideálna pre tých, ktorí potrebujú stravu bohatú na železo, draslík a fosfor. Ďalšou charakteristickou vlastnosťou šošovice Casteluccio je veľmi tenká a mäkká šupka, ktorá umožňuje jej priame varenie bez toho, aby ste ju nechali namáčať vo vode, čím sa skracuje čas varenia.

Košík

Prehľad objednávky

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(!

Váš košík je zatiaľ prázdny :-(